Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

“Dag van de Ouderen” maandag 1 oktober 2018

Op maandag 1 oktober is het Dag van de Ouderen, deze dag valt in de Week van de Eenzaamheid.

In onze woonplaats Babberich en in de gehele gemeente Zevenaar zijn heel veel ouderen en is er ook veel eenzaamheid. In ons dorp wordt veel aandacht besteed aan de ouderen zoals onder andere door de KBO, Samen Eten, KoersbalKB17 en de Dorpsraad.

Al meer dan twintig jaar wordt er in onze gemeente Zevenaar jaarlijks een Dag van de Ouderen georganiseerd. Het Platvorm Senioren Zevenaar heeft samen met Caleidoz gekozen voor een muzikale middag in het Musiater te Zevenaar. Vanaf 14.30 uur kunnen de senioren genieten van een gezellige en muzikale middag met medewerking van Het Hooge Bongert Koor en Het Seniorenorkest Liemers. U bent vanaf 13.30 welkom in de foyer van het Musiater en de zaal is open vanaf 14.15 uur.

Wie belangstelling heeft om ook mee te genieten kan voor € 7,50 in het bezit komen van een toegangsbewijs. Voor dat bedrag krijgen de bezoekers ook een kop koffie of thee met iets lekkers.

Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van het Musiater Bommersheufsestraat 62 en bij Caleidoz aan de Hooge Bongert 3 te Zevenaar.

Wie niet op eigen gelegenheid naar het Musiater kan komen mag contact opnemen met Caleidoz op telefoonnummer 0316-526994, voor dit concert zijn voldoende vrijwilligers die zich dan willen inzetten.

Het bestuur Dorpsraad Babberich beveelt deze prachtige middag gaarne bij u aan en wil , indien nodig, met vervoer ook de helpende hand bieden.

Agenda

Vind ons op Facebook