Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Werkzaamheden aan de N812 in Babberich

WAT GAAT ER GEBEUREN? In opdracht van de Provincie Gelderland gaat Dostal Wegenbouw werkzaamheden uitvoeren aan de N812 in Babberich. Gedeelten van de hoofdrijbaan van de Beekseweg (N812), vanaf de Beekseweg 5 tot ter hoogte van het clubgebouw van SV Babberich, worden gefreesd en voorzien van nieuw asfalt. Let op: het werkvak begint al vanaf het Babborgaplein.
Daarnaast wordt het voetpad aan de zuidzijde bestraat (het rechtervoetpad, vanuit het dorp gezien). Dit werkvak start bij hectometerpaal 1,2-1,35.
WANNEER GAAT HET GEBEUREN? De werkzaamheden worden uitgevoerd op vrijdag 5 oktober 2018.
WERKZAAMHEDEN: Vanaf vrijdag 5 oktober 2018 wordt de asfaltlaag van delen van de hoofdrijbaan van de N812 weggefreesd en opnieuw aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden is de hoofdrijbaan afgesloten op vrijdag 5 oktober 2018. Tevens wordt een deel van het voetpad herstraat. Dit is naar verwachting 11 oktober 2018 voltooid.
UW BEREIKBAARHEID: Tijdens de asfaltwerkzaamheden op vrijdag 5 oktober 2018 is de hoofdrijbaan, helemaal afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Uw perceel blijft per auto met hinder bereikbaar.
UW VEILIGHEID: Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Dostal doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Uiteraard wordt aan uw veiligheid gedacht met waarschuwingen en afzettingen. Neem deze in acht, het is voor uw eigen veiligheid.
Let op! Na de freeswerkzaamheden, vóór aanvang van de asfalteringswerkzaamheden of in de avond ervoor wordt de rijbaan voorzien van een kleeflaag. Betreed de rijbaan niet in verband met schade aan schoeisel en/of kleding
CONTACT MET DE AANNEMER, DOSTAL WEGENBOUW: De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw uit Vorden (www.dostal.nl). De uitvoerder is degene die u persoonlijk kunt benaderen voor uw vragen of voor meer informatie. De uitvoerder is Joost van Tongeren, tel: 06 – 82 90 65 45 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
WIJ DANKEN U ALVAST HARTELIJK VOOR UW BEGRIP EN MEDEWERKING!

Agenda

Vind ons op Facebook