Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Glasvezel voor het buitengebied van Babberich 50% nodig

Logo Gelderland Midden en ZuidZoals jullie wellicht weten, is Glasvezel buitenaf bezig met een campagne om in het buitengebied van Babberich glasvezel aan te leggen. Als 50% van de bewoners zich vóór 19 november aanmeldt, dan komt er ook daadwerkelijk glasvezel.

Aanmelden voor glasvezel

Wil jij ook glasvezel, maar weet je niet of je in aanmerking komt? Ga dan naar de postcodecheck op Glasvezelbuitenaf.nl en voer je postcode en huisnummer in. Om glasvezel te kunnen krijgen moet je een glasvezelabonnement afsluiten voor internet, televisie en/of telefonie. Hiervoor heb je de keuze uit vijf aanbieders die hiervoor verschillende abonnementen aanbieden. Daarnaast betaal je een vastrechtvergoeding voor het gebruik van het glasvezelnetwerk en de aansluiting. Deze kun je maandelijks betalen voor €15,00 per maand. Je betaalt dit bedrag zolang je abonnement loopt.Roze koe in wei Gerard Je kunt de vastrechtvergoeding ook eenmalig afkopen voor €1.900,-. Tot 1 november is er een vroegboekkorting van €300,- en betaal je hier dus €1.600,- voor ipv €1.900,-.

Advies nodig?
Twijfel je nog? Neem dan contact op met een van de ambassadeurs die in Babberich actief zijn. Zij geven je graag advies. Je kunt ook online de verschillende pakketten met elkaar vergelijken. Ga daarvoor naar Helloworld glasvezel.Laten we samen voor de 50% gaan!

Wij hebben nog een kleine 400 aanmeldingen nodig, dan zijn we aan de benodigde 50%.

U kunt zich nog aanmelden vóór 19 november 2018, DOEN a.u.b. via www.glasvezelbuitenaf.nl

VAN HARTE AANBEVOLEN, DORPSRAAD-BABBERICH.

Agenda

Vind ons op Facebook