Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Vrijwilligersprijs voor Nora Hofma

Nora Hofma

Voor het eerst weer sinds drie jaar werd gisteravond 6 januari, op de zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zevenaar in Hal 12, de vrijwilligersprijs uitgereikt.

Groot én aangenaam was de verrassing dat de keuze van de jury gevallen was op onze dorpsgenoot en vrijwilligster Mw. Nora Hofma.

Burgemeester Luciën van Riswijk omschreef Nora als een alleskunner met tomeloze energie. Nora legt huisbezoeken af, is coördinator van het project weduwen en weduwnaars, werkt mee aan Samen Eten en is mede oprichter van “Met Elkaar” tegen eenzaamheid.

Onder groot applaus van de aanwezigen kreeg Nora van de Burgemeester de oorkonde en bloemen aangeboden.

Een geweldige prijs voor een vrijwilligster zoals wij haar in Babberich kennen, zij verricht veel zichtbaar en onzichtbaar goed werk, naast haar vele vrijwilligerswerk is Nora ook nog per 01 januari 2020 toegetreden tot het Bestuur SUB Kulturhus de Borg waarin zij deel uitmaakt van een op haar lijf geschreven werkgroep “Personeel en Organisatie”.

Nora, van harte gefeliciteerd met deze buitengewone eervolle prijs, dubbel en dwars verdiend, Babberich is trots op jou.

Dorpsraad-Babberich en haar partners AED, Koersbal KB 17 eb Oranjecomité.

Willy van Dinther, voorzitter.

 

 

 

Agenda

Vind ons op Facebook