Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Babberichse Kirsten beklimt de Kilimanjaro !

Kirsten KilimajaroOnze Babberichse Kirsten beklimt de top van de Kilimanjaro voor haar overleden vader en zieke moeder die aan COPD lijdt. Haar moeder kan ze niet meer helpen maar anderen wel. Daarom gaat Kirsten op 13 oktober starten met de klim zodat zij precies op 18 oktober aan de top zal staan. Een speciale dag voor haar omdat op die dag haar vader aan longkanker stierf.

Ze zoekt sponsors en wil al haar donaties geven aan onderzoek naar de reparatie van kapotte longen. Volg Kirsten op haar facebookpagina: Klim mee voor COPD. Daar kunt u via een link rechtstreeks doneren.

Geen facebook en u wilt aan deze mooie actie bijdragen? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  1. Ga naar www.gezondelongen.nl en kijk bij acties (alle acties of nieuw). Zoek anders op de naam van Kirsten of Klim mee voor COPD. Hier kunt u via een link rechtstreeks donderen.
  2. Heeft u geen pc en wilt u wel meedoen, dan kan dat door geld over te maken naar: Longfonds, bankrekeningnummer: NL95 INGB 0000 0550 55 o.v.v. “actie Kirsten”Sikkenga”

Voetnoot:

Natuurlijk zijn er veel goede doelen waar veel mensen zich voor inzetten, ook in Babberich. Maar dit is toch wel een heel bijzondere waar we dan ook graag aandacht aan willen schenken.

Beste mensen, we kunnen trots zijn dat onze Kirsten uit ons mooie dorp  dit gaat doen, ik vraag u van harte te ondersteunen, dank u wel.

Dorpsraad Babberich, Willy van Dinther voorzitter.

Agenda

Vind ons op Facebook