Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Financiële bijdrage Dorpsraad Babberich

Beste inwoners van Babberich, onze bestuursleden en wijkcontactpersonen zijn momenteel bezig met het rondbrengen van nieuwsbrief 2-2017.

Wij weten dat er veel collectanten van landelijke en plaatselijke instellingen en verenigingen huis aan huis rondgaan voor een bijdrage ( is een noodzaak ). Wij hebben elkaar in Babberich allemaal nodig en de Dorpsraad spant zich in, op het gebied van iedereen, om ons met elkaar te verbinden in het welzijn, de (verkeers)veiligheid, sociaal, cultureel en sportief leven.

Wij brengen ieder kwartaal de veel geprezen  nieuwsbrief uit. Onze website : dorpsraad-babberich.nl is constant gevuld met nieuws en foto’s. In september komt de eerste en echte DORPGIDS BABBERICH huis aan huis, eveneens is vanaf september de EVENEMENTEN KALENDER weer terug, waarin iedere vereniging of instelling zijn activiteiten per maand kan vermelden en ook deze wordt huis  aan huis bezorgd.

Wij vragen aan onze inwoners € 5,- maar ieder bedrag is welkom, wij zijn goed bezig voor ons dorp en u kunt ons helpen.

U kunt uw VRIJWILLIGE bijdrage overmaken op: Dorpsraad Babberich, IBAN NL13 RABO 0304 8547 19, met omschrijving: vrijwillige bijdrage 2017.

Hartelijk dank voor uw bijdrage, Willy van Dinther, voorzitter.

Agenda

Vind ons op Facebook